Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/7/13

Εκδοση Καταστάσεων Δικαιούχων Εξισωτικής Αποζημίωση

Αθήνα 19  Ιουλίου 2013
Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε), μετά την πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους 2012

Ολοκληρώθηκαν τα θερινά παιδικά προγράμματα απασχόλησης


Ο Δήμος Ιλίου κοντά στην οικογένεια και αυτό το καλοκαίρι
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν για άλλη μια χρονιά τα θερινά προγράμματα απασχόλησης για παιδιά του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και δράσης, στηρίζοντας την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Υδατοδρόμια σε Λουτράκι & Ξυλόκαστρο





Στις 17 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δήμου Λουτρακίου και Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. όπου κατατέθηκε η πρόταση της εταιρείας για δημιουργία υδατοδρομίου στον Δήμο. Στην συνάντηση εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τους Διευθυντές Ανάπτυξης της Hellenic Seaplanes S.A. κ. Δημήτρη Μουρίκη και κ. Βαγγέλη Ζαγοράκη και ο δήμος με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Λουτρακίου Κορινθίας.

Μελέτη για υδατοδρόμιο στο Κιάτο




Μελέτη για δημιουργία περιφερειακού υδατοδρομίου στον δήμο του Κιάτου πραγματοποίησε η εταιρεία Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. και προχώρησε σε συνάντηση με τον Δήμο  Σικυωνίων - Κιάτου όπου κατατέθηκε και η πρόταση της εταιρείας.