Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/8/10

Περιοδείες του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" θα περιοδεύσει την Τρίτη 24 Αυγούστου και ώρα 18:00, σε επαγγελματοβιοτέχνες του Νέου Κόσμου. Την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 10 το πρωί, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο "Παμμακάριστος" στα Κάτω Πατήσια.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ -Πειραιάς 23-8-10 Προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ…………………………….. Σας προσκαλώ να προσέλθετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ. 4 του Ν.3463/06 που θα γίνει την Τρίτη 24.8.10 και ώρα 11:00 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη και έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλειου Βουράκη. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΘΕΟΝΙΤΣΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα της κατάρτισης του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε:

ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ

Συνάντηση με κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού είχε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη στο Νομαρχιακό Μέγαρο. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο τέως Υπουργός Τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς. Τα μέλη του κλιμακίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού ήταν ο κ. Cesar Castaneda, Διευθυντής Λειτουργιών του "Παγκόσμιου Κέντρου Αριστείας Προορισμών - CED", Εμπειρογνώμονας Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και ο κ. Μανόλης Ψαρρός, Εμπειρογνώμονας Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π ΨΩΜΙΑΔΗ

Τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Αθανάσιο Σκορδά, τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο υποδέχθηκε σήμερα, στις 11 το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Νομαρχία Ανατ. Αττικής - Έρευνα για την έκδοση οικοδομικής άδειας στην Πάρνηθα.

Παλλήνη 23-8-2010
Από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι μετά την εξέταση όλων των στοιχείων που βρίσκονται στην αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία Αχαρνών διαπιστώθηκε ότι η άδεια 732/09 για "κατασκευή μονάδας επεξεργασία υγρών αποβλήτων" εκδόθηκε αφού προηγουμένως υπήρξε σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Πάρνηθας.