Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/11/13

Ομιλία προέδρου ΚΕΔΕ Κ.Ασκούνη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με θέμα "Οι δήμοι στηρίζουν την Τοπική Ανάπτυξη και τις Τοπικές Κοινωνίες: Αποκέντρωση, Αυτοτέλεια και Ανάπτυξη τώρα"

Κύριε Υπουργέ,

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η παρατεταμένη ύφεση που πλήττει την Ελληνική Οικονομία έχει οδηγήσει σε μείωση του ΑΕΠ κατά 25%, η δε ανεργία έχει φτάσει στο 28% και στους νέους στο 60%.

Συνεχή παρουσία η Hellenic Seaplanes.





Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία της Hellenic Seaplanes στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου “World Travel Market” όπου έλαβαν μέρος περισσότερες από 190 χώρες και πάνω από 20.000 επιχειρήσεις.

Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»




Ταξιδεύοντας... στους Μύθους, στις Γεύσεις και στα... Ποιήματα της Πελοποννήσου

Στο κέντρο της Αθήνας θα χτυπάει η «καρδιά» της Πελοποννήσου, το τετραήμερο από 5 μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2013 στο πλαίσιο της Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος».