Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/4/14

Περιοδεία αύριο του Β. Χατζηλάμπρου στο Πανεπιστήμιο Πατρών


Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κώστα Γαβριηλίδη και κλιμάκιο της παράταξης. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι:
genoktonia
Παράδειγμα αγωνιστικότητας και διεκδικήσεων η στάση των Αρμενίων

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.


Η συγκυρία του τελικού Κυπέλου Ελλάδος την ίδια ώρα, δεν απέτρεψε τους φίλους του ΕΝΑΚ να πλημυρίσουν το Δημοτικό Αναψυκτήριο Δ. ΚΙΝΤΗΣ στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου ελπίδας και ανατροπής.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Πουθενά και τίποτα ο Καμίνης, ακραία λαϊκιστής ο Σπηλιωτόπουλος»


 
Στο mega και την εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γ. Σακελλαρίδης, όπου μίλησε για τα θέματα της ιδιωτικοποίησης του νερού, τα δημοψηφίσματα και το debate, καθώς και για τους Γ. Καμίνη και Α. Σπηλιωτόπουλο.

Για το Γιώργο Καμίνη: 

Ανακοίνωση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ



Ανακοίνωση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ