Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/11/12

Συνέντευξη Τύπου προέδρου ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι οι δήμοι δεν πρόκειται να συνηγορήσουν στο μέτρο της οριζόντιας διαθεσιμότητας έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Ένωσης.

Υπό συνθήκες κρίσης, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό, η ικανότητα του κράτους να λειτουργεί και να προσφέρει βασικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Αθήνα 21 Νοεμβρίου 2012

Μετά και τη χθεσινή του συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Υπό συνθήκες κρίσης, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό, η ικανότητα του κράτους να λειτουργεί και να προσφέρει βασικές υπηρεσίες στους πολίτες.

«Επανενεργοποίηση δράσεων Κοινωνικού Ταμείου στις δύο Περιφέρειες στόχου 2»



Σε τεχνική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, οι γενικές γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κα. Γερακούδη Καλλιόπη (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος) και κα. Καλογήρου Χριστιάνα (Αιγαίου), ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Σπιλάνης Ιωάννης και η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κα.  Άννα Δαλλαπόρτα.

28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση

Ο Δήμος Πάργας θα έχει δυναμική παρουσία στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2012, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 22 έως 25 Νοεμβρίου.