Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/9/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΣΥΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Κατάρ(α) για το Ελληνικό δημόσια γη σε τιμή ευκαιρίας!

23/09/2010
Σχετικά με το μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση του Κατάρ για το Ελληνικό, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής Κώστας Διάκος, δήλωσε:

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή για τις εξαγγελίες της Υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη

"Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση, οι Θεσσαλονικείς άκουσαν χτες από την υπουργό Περιβάλλοντος τις ίδιες μεγαλόσχημες εξαγγελίες όπως συνήθισαν να ακούν κάθε φθινόπωρο, από τον εκάστοτε πρωθυπουργό, στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Η κ. Μπιρμπίλη επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα για θαλάσσια συγκοινωνία, μεγάλες αναπλάσεις, χώρους πρασίνου, απόδοση των στρατοπέδων, μέχρι και διπλασιασμό του δάσους του Σέιχ Σου μας υποσχέθηκε, χωρίς βέβαια να μας εξηγήσει πώς ακριβώς θα γίνει αυτό...

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας David Landsman δέχθηκε σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο γραφείο του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Τον Βρετανό Πρέσβη συνόδευαν η επίτιμη πρόξενος της Μ. Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη Μαρία Τσακάλη και ο υπεύθυνος Πολιτικών Μελετών της βρετανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Χρήστος Ψάλτης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ

Τριήμερο συνέδριο με θέμα «Το κρητικό παραμύθι» διοργανώνουν στο Καστέλλι Πεδιάδος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, ο Νομαρχιακός Οργανισμός Πολιτισμού και Επιμόρφωσης Ηρακλείου, το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας και ο Δήμος Καστελλίου Πεδιάδος.

Σημεία από την τοποθέτηση της Ελένης Πορτάλιου στην Ολομέλεια της Ανοιχτής Πόλης

Στην σημερινή ολομέλεια της Ανοιχτής Πόλης, εγκρίθηκε η υποψηφιότητα της Ελένης Πορτάλιου για το Δήμο Αθηναίων και το βασικό πλαίσιο θέσεων της δημοτικής κίνησης. Έτσι ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία της Ανοιχτής Πόλης ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Στην εισηγητική ομιλία της, η Ελένη Πορτάλιου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

23-09-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες»:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ