Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/1/11

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, στις 11 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ, στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65, 3ος όροφος).

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα συνεκλήθη σήμερα, για πρώτη φορά, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα συνεκλήθη σήμερα, για πρώτη φορά, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, στο μέγαρο Κόλλα, στην Πάτρα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Πάτρα, 11 Ιανουαρίου 2011

Στην πρώτη συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα μετάσχει αύριο Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.