Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/5/11

* ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ*Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio


«Η χώρα αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας», παραδέχτηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη συνάντηση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών με τις οκτώ γυναίκες δημάρχους που εξελέγησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχε η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ Νατάσα Ράγιου και με την ιδιότητα του μέλους του Πολιτικού Συνδέσμου.

* Απάντηση Υπ. Εσωτερικών σε Ροντούλη : *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

 :

«Χρέη Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας»
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών στην Ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ και βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη, σχετικά με το ποια είναι τα χρέη των Καλλικρατικών Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και ποιο είναι το ύψος της επιχορήγησης που θα λάβει καθένας από αυτούς στη διάρκεια του τρέχοντος έτους.
Στην απάντησή του Υπουργείου αναφέρονται τα εξής: