Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/10/10

"Πρέπει να πω ότι ακούγοντας τον Κυριάκο, μάλλον αποφοιτά από τη σχολή Καρατζαφέρη με "άριστα".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-10-2010

Σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται από το πρωί στη Βέροια ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Μάρκο Καραμπέρη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 19:30.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

15-10-2010
Σε εκδήλωση παρουσία του προέδρου του ΛΑΟΣ κ Γιώργου Καρατζαφέρη, παρουσίασε, το απόγευμα, τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος λέγοντας τα εξής: