Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/11/10

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλοι μαζί κερδίζουμε την πόλη.
Ομιλία στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού, 04.11.2010

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΙ & ΓΑΡΔΙΚΙ ΣΟΥΛΙΟΥ

Β. ΑΡΓΥΡΗΣ - Προσκλητήριο νίκης απηύθυνε ο Βαγγέλης Αργύρης από τη Θεσπρωτία.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΙ, ΣΑΓΙΑΔΑ, ΑΣΠΡΟΚΛΗΣΙ, ΚΕΣΤΡΙΝΗ & ΓΑΡΔΙΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ριζοσπαστικές προτάσεις για το Κυκλοφοριακό

Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - Δ.Τ. Κυκλοφοριακό-Ιθάκη.
Θεσσαλονίκη, 4 Νοεμβρίου 2010

Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

"Η εξάπλωση της ηρωίνης και η ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών" θα αποτελέσουν το βασικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, 19.30-21.30 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) η περιφερειακή κίνηση ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄. Κύριος ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄ Κώστας Διάκος. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιώργης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος Ελευθεριακού Συνδέσμου Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), ιατρός φαρμακευτικών εξαρτήσεων ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του συνδέσμου ΕΛΕΥΣΥΝΑ.

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ- "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ"
Αθήνα, 3-11-2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ - 03.11.2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η «Πρωτοβουλία», σαν νέα δημοτική αρχή, θα επιδιώξει άμεσα τη συνεργασία με τα σωματεία του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως και τις αθλητικές ομοσπονδίες, προκειμένου η Θεσσαλονίκη να αναδειχθεί σε διεθνές κέντρο αθλητικών εκδηλώσεων, ενισχύοντας παράλληλα την τουριστική κίνηση στην πόλη και την τοπική οικονομία.