Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/9/10

Από την Πολεοδομική Υπηρεσία Μαρκοπούλου της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών για την κατεδάφιση αυθαίρετης κατασκευής κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE στη θέση “Γαλλική Εταιρεία” του Δήμου Λαυρίου, η κεραία και η υποδομή της αφαιρέθηκαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειασθεί κατεδάφιση από τα συνεργεία της Νομαρχίας.

Η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τρίτη) 14 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στην αίθουσα Συσκέψεων (Βασ. Γεωργίου 1Α, κτίριο Α, 3ος όροφος, γρ. 307Α). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την πόλη, τον δήμο και τους δημότες.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Υγείας - Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τους τοπικούς συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών διοργανώνουν εθελοντικές αιμοληψίες το διάστημα 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2010, και ώρες 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, στη Πλατεία Γεωργίου όπου θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοληψίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Στο χώρο παράλληλα θα διανέμεται και ενημερωτικό φυλλάδιο ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας για την εθελοντική προσφορά αίματος.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Παρουσία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και του εντεταλμένου νομαρχιακού συμβούλου στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης Γιάννη Παλαιστή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του έργου «11 πίστες εξέτασης υποψηφίων οδηγών» της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης.

11 ΝΕΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

 Αθήνα 13/9/10
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Νικήτα Κακλαμάνη, συναντήθηκε σήμερα με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κα Α. Παπαρήγα, στα γραφεία του κόμματος.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης παρέστη σήμερα στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στο 21ο και το 165ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην περιοχή των Πατησίων.
ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ