Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/9/10

Το Μαρούσι υποδέχεται την φλόγα της 8ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Το Μαρούσι υποδέχεται την φλόγα της 8ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 19:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη 8/9/10 στις 11.00 π.μ. με τον Νομάρχη Πειραιά και υποψήφιο Δήμαρχο κ.Γιάννη Μίχα, στο νέο Δημαρχείο (Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανθάρου). Κατά την συνάντηση θα γίνει αμοιβαία ενημέρωση τόσο για τα ζητήματα του Δήμου Πειραιά, όσο και για τα ζητήματα της Νομαρχίας.

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ* Η ΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ KAI MASTER PLAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ*

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Η ΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ KAI MASTER PLAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

7-9-2010

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της ΝΔ .

Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ με τον πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά - Δηλώσεις προέδρου ΚΕΔΚΕ Ν.Κακλαμάνη

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του προέδρου της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα κόμματα.

Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 7/9/2010
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ