Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/10/10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

28-10-2010
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», ερωτηθείς για την πρόθεση των Σκοπίων να κατασκευαστούν 20 μακεδονικά αγάλματα, απάντησε τα εξής:

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Αθήνα, 28/10/2010
Αντιπροσωπεία του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο", αποτελούμενη από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξη Μητρόπουλο, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Ηλία Νικολόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Θ. Γερόπουλο, Γ. Ζαρέντη, Στ. Κολυβά, Φ. Κούβελα, Π. Κυπριανίδου, Αλ. Μπίστη, Χρ. Νικολάτο, Ν. Στεφανόπουλο και Β. Τζαφά πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί περιοδείες στη Νέα Σμύρνη, στο χώρο της παρέλασης και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

28-10-2010
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», μετά την παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, δήλωσε τα εξής:

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ!

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ!
Ένα χειροκρότημα και… μερικές απορίες

Μετά από τα 9 ερωτήματα (για την ακρίβεια 8 από τα οποία το ένα επαναλαμβάνεται δύο φορές) που μας απηύθυνε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την Κορώνεια, είναι ώρα να ομολογήσουμε την αλήθεια:
Ναι, από τότε που ανέλαβε ο Παναγιώτης νομάρχης, τα πουλιά επέστρεψαν στη λίμνη!
Ναι, από τότε που ανέλαβε ο Παναγιώτης νομάρχης, τα ψάρια επέστρεψαν στη λίμνη!
Ναι, από τότε που ανέλαβε ο Παναγιώτης νομάρχης, ξανακάνουμε κωπηλασία στη λίμνη!
Ναι, από τότε που ανέλαβε ο Παναγιώτης νομάρχης, κάνουμε και χειμερινή κολύμβηση στη λίμνη!
Ναι, από τότε που ανέλαβε ο Παναγιώτης νομάρχης, η λίμνη ήλθε πιο κοντά στα Διαβατά!

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 28η Οκτωβρίου και ώρα 19.00 το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Μ. Στεργίου. Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα προβεί σε δηλώσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κ. Μ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ