Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/4/11

*Δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων * Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Συναντήθηκα σήμερα με εκπροσώπους σωματείων του Δήμου, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μια συνεννόηση για το καλό του Δήμου και των δημοτών. Οι συνομιλητές μου όμως, για άλλη μια φορά, δεν διατύπωσαν καμμία απολύτως νέα πρόταση για το θέμα των συμβασιούχων. Επιπλέον, δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν καμμία απολύτως δέσμευση για να τερματιστεί η κατάληψη του δημαρχείου και η ταλαιπωρία των δημοτών μας ιδίως στους παιδικούς σταθμούς.



Επιστολή Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη για την καταγραφή και προώθηση επενδυτικών πρωτοβουλιών προς τους Γ.Γ Περιφερειών όλης της χώρας.


Η Έβδομη Αίσθηση στη Νέα Σμύρνη
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
σας προσκαλούν σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
με αφορμή το νέο βιβλίο του
Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
troika Μοίρα