Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/2/11

Ο ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΟΥΡΤΣΙΧΙΝ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τον ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, στις 11 το πρωί, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Christian Thimonier δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στις 10.30 το πρωί, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Δήλωση δήμαρχου Καβάλας για βεβήλωση μνημείου Παλιάς Μουσικής

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με αφορμή το απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στην είσοδο του μνημείου της Παλιάς Μουσικής (τζαμί Χαλήλ Μπέη) - στην παλιά πόλη, στη χερσόνησο της Παναγίας - από άγνωστους που βεβήλωσαν την ιστορικότητα του χώρου αποκεφαλίζοντας ένα χοίρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ