Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/10/10

Φίλες και φίλοι, Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το συνδυασμό «Αττική Οικολογική Απάντηση» που στηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους και άλλες πολιτικές και κινηματικές δυνάμεις, σας καλώ την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 9:00 μμ, στη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής μας κίνησης στο bar Amaze (Λεπενιώτου 14, Ψυρρή), προκειμένου να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα είναι στο ψηφοδέλτιο και να συζητήσουμε τα προβλήματα της Περιφέρειας και της Αττικής, με ένα ποτό.

Ο Κώστας Διάκος σας καλεί

στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αττικής Οικολογικής Απάντησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

20-10-2010
Σε συνάντηση, που είχε σήμερα στα Γιαννιτσά, με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το θέμα του διαλόγου στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς, απάντησε τα εξής: