Υπεγράφη, σήμερα, η Υπουργική Απόφαση για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: * Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/4/18

Πρωτομαγιά με τους νάρκισσους των Πρεσπών

Πρωτομαγιά στις Πρέσπες με τους... νάρκισσους προτείνει ο δήμος Πρεσπών Φλώρινας, που, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρεσπιωτών και άλλους φορείς της περιοχής, διοργανώνει Γιορτή του Νάρκισσου, στην Οξυά Πρεσπών.

Από Σάββατο 28 Απριλίου η λειτουργία της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου, στο Πόρτο Ράφτη


Αρχίζει από το Σάββατο 28 Απριλίου η λειτουργία της οργανωμένης Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, για την θερινή περίοδο 2018. , έχει την χαρά να σας ενημερώσει, ότι το Σάββατο 28 Απριλίου 2018.

Από 1η Μαΐου οι δήμοι καλούνται να εφαρμόσουν σε όποιον οφείλει 500 ευρώ αναγκαστικά μέτρα, όπως οι πλειστηριασμοί

Δήμαρχος Πατρέων:: Από 1η Μαΐου οι δήμοι καλούνται να εφαρμόσουν σε όποιον οφείλει 500 ευρώ αναγκαστικά μέτρα, όπως οι πλειστηριασμοί