Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/1/11

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ www.antiracismfascism.org

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 31 Γενάρη 2011
Σε αστυνομικό κλοιό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσημη αντιπροσωπεία των επιτροπών Αφγανών, Ιρανών και Παλαιστινίων προσφύγων και ο εκπρόσωπος της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική Απειλή και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Πέτρος Κωνσταντίνου. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής τους εκτελούσαν εντολές του Υπουργικού Γραφείου και της ΓΑΔΑ.

Επιστολή της Υφυπουργού Παιδείας στους Δημάρχους NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Επιστολή της Υφυπουργού Παιδείας στους Δημάρχους
31/01/2011
Επιστολή της Υφυπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου, προς τους Δημάρχους

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 31/1/ 2011
Ο Δήμος Αθηναίων στα πλαίσια ελέγχου των ειδικών θέσεων στάθμευσης που υπάρχουν εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, κατ’ εφαρμογή μεταξύ άλλων και των σχετικών διατάξεων που αναφέρονται στην 1927/07-09-09 Πράξη Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί τους κατόχους των ειδικών θέσεων να προσέρχονται από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Αγ. Κωνσταντίνου 14, τηλ. 210/3259080, fax: 210/3259076), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-14:00), προκειμένου να τους χορηγηθεί το ειδικό σήμα στάθμευσης, το οποίο θα έχει ετήσια ισχύ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση από την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΓΡΟΤΩΝ NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Πάτρα, 31 Ιανουαρίου 2011
Την ανάγκη ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα στη Δυτική Ελλάδα και δημιουργίας ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά και θα φέρει εισόδημα στον αγρότη, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σε συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αχαΐας.