Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/11/10

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πειραιά (712ο εκλογικό τμήμα) στις 10.30π.μ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πειραιά (712ο εκλογικό τμήμα) στις 10.30π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης θα επισκεφθεί την αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Περιοδεία Κώστα Λαλένη στο Χαϊδαρόρεμα και στο Μπουρνάζι

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου περιόδευσε χθες Παρασκευή στο λεγόμενο χαϊδαρόρεμα (σύνορα Περιστερίου - Χαϊδαρίου) και σε περιοχές του Μπουρναζίου.

Η δικτατορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η σιωπή των αμνών και το αμολητό μαντρόσκυλο

Καταγγελία για τον χτεσιμό αποκλεισμό Χάγιου στη ΝΕΤ: Η δικτατορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η σιωπή των αμνών και το αμολητό μαντρόσκυλο

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ -Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Μπορούμε να δώσουμε ανάσα ζωής στην Θεσσαλονίκη!! Πάρτε Πρωτοβουλία μαζί μας. Σας ευχαριστώ όλους για την συνολική σας υποστήριξη στην προεκλογική μου πορεία.
Φιλικά,
Άννα Αγγελίδου Πολυχρονιάδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ε΄Διαμερίσματος με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Βασίλης Κικίλιας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο, στις 10 πμ στο 12ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών (Κειριαδών και Σφητιών 1, Κάτω Πετράλωνα).

ΤΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη, Ελένη Πορτάλιου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10 το πρωί, στο 53 Εκλογικό Διαμέρισμα της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Αθηναίων στο 2084 εκλογικό τμήμα του 6ου και 36ου Γυμνασίου - Λυκείου Αθηναίων στην συμβολή των οδών Πυθέου και Ζεύξιδος.

Άσκηση εκλογικού δικαιώματος της υποψ. Δημάρχου Αθηναίων Ελένης Πορτάλιου

Δήλωση υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη για την επίσκεψη Παναγιώτη Ψωμιάδη, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης

ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΛΑΡΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Θεσσαλονίκη, 6 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Αλέξης Μητρόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα: Φιλοθέης, Δημοτική Κοινότητα: Φιλοθέης, Δήμος: Φιλοθέης-Ψυχικού, Εκλογικό Τμήμα: 824ο, στο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης, ΖΩΣΙΜΑ 3, 15237, Φιλοθέη την Κυριακή, 7/11, στις 9 π.μ.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ Η "Αττική Οικολογική Απάντηση" διοργανώνει ποδηλατοπορεία στο Θησείο, αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Η ποδηλατοπορεία θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. μπροστά από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Κώστας Διάκος και επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ", θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών - 1938o Εκλογικό Τμήμα (Μαρασλή 4).