Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/5/14

Η “Ελληνική Αυγή” παρουσιάζει το πρόγραμμά της για την Περιφέρεια Αττικής




Την Τρίτη 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Dorian Inn" (Πειραιώς 15-19, Ομόνοια) στις 11:30 π.μ. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος  θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αττική".

Στο Μεσολόγγι περιόδευσε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος θα μιλήσει στο βράδυ σε κεντρική συγκέντρωση στο Αγρίνιο


Στo Μεσολόγγι περιόδευσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα, τους βουλευτές του νομού Γιώργο Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου, καθώς και από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και φίλους της παράταξης.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ






Σε μια δυναμική συγκέντρωση ετεροδημοτών μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» Δημήτρης Σαμπαζιώτης,  το μεσημέρι της Κυριακής 11 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο PARK στην Αθήνα. 


Η “Ελληνική Αυγή” παρουσιάζει το πρόγραμμά της για τον Δήμο Αθηναίων

Η “Ελληνική Αυγή” παρουσιάζει το πρόγραμμά της για τον Δήμο Αθηναίων
Την Τρίτη 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Dorian Inn" (Πειραιώς 15-19, Ομόνοια) στις 11:30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα".