Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/10/10

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ(ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΑΝΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ), ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Ομιλία υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργου Πασχαλίδη

"Αυτό που σήμερα προέχει, είναι να θεμελιώσουμε και να χτίσουμε στη συνέχεια μια ισχυρή αιρετή περιφέρεια" τόνισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Πασχαλίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Ο ΣΥΝ διευκρινίζει ότι, μέχρι την παρούσα στιγμή, οι υποψηφιότητες στη Στερεά Ελλάδα, τις οποίες στηρίζει, είναι οι εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΠΕΜΠΤΗ 14/10

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 18:00 στην Αίθουσα Royal Fair στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τους Υποψήφιους Δημοτικούς και Διαμερισματικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» και το Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Πειραιά.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΓΟΥΡΟΥ

Ο κ. Σγουρός συνεχίζει να επαναλαμβάνει ότι το «98% των αποφάσεων του Νομαρχιακού συμβουλίου ήταν ομόφωνες».
Λέει ψέματα. Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έχουν ψηφίσει καμία απόφαση. Αντιλαϊκές αποφάσεις έχουν ψηφίσει η παράταξή του μαζί με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τον ΣΥΝ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΤΗ 12/10 - 12 μ. - “ATHENS IMPERIAL”

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Αλ. Π. Μητρόπουλος θα παρουσιάσει την Τρίτη, 12/10, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» (Πλ. Καραϊσκάκη) σε συνέντευξη Τύπου τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Αττικής του συνδυασμού «Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο».

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

10-10-2010Σήμερα από το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» βρίσκεται στην Πέλλα. Το απόγευμα στις 18.30μμ στο Ξενοδοχείο Ξενία θα παρουσιάσει, σε Συνέντευξη Τύπου, τον Αντιπεριφερειάρχη , γνωστό δικηγόρο κ Λάζαρο Μινασίδη.