Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8/9/10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με την οποία τον προσκαλεί να επισκεφθεί τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ή το περίπτερό της στη Διεθνή Έκθεση εν όψει της επικείμενης επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Συνάντηση είχε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη με κλιμάκιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) με θέμα το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας, που λειτουργεί στο Ηράκλειο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών όσων εργάζονται στον ENISA.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ Ο.Σ.Κ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εκ μέρους ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, όχι μόνο γιατί είναι από αυτούς που ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε αίτημα με συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά κυρίως διότι μπορεί και μπαίνει στην ουσία του προβλήματος που του θέτουμε, Όπως και την προηγούμενη φορά, πριν την ψήφιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, στήριξε τις θέσεις της ΚΕΔΚΕ μέσα στη Βουλή, έτσι και τώρα μας υποσχέθηκε και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει, ότι θα υποστηρίξει τα δίκαια οικονομικά αιτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ