Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/3/14

Γ. Σακελλαρίδης: «τα ζητήματα ποιότητας ζωής δεν απέκτησαν ποτέ τη σημασία που έπρεπε»


 

Εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης με θέμα τις αναπλάσεις, τις αντιστάσεις και τις εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο [«ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; Αναπλάσεις, αντιστάσεις, εναλλακτικές»] πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ομιλία Γαβριήλ Σακελλαρίδη κατά το άνοιγμα της εκδήλωσης της Ανοιχτής Πόλης: «ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; Αναπλάσεις, αντιστάσεις, εναλλακτικές»



 
Πριν από δύο εβδομάδες, παρουσιάσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας. Σήμερα σας καλωσορίζουμε στην πρώτη εκδήλωση διαλόγου γύρω από το πρόγραμμα της Ανοιχτής Πόλης. Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα τις προσκεκλημένες ομιλήτριες και ομιλητές, που θα αναδείξουν πολλές πτυχές των ζητημάτων ποιότητας ζωής στην πόλη που θα συζητήσουμε σήμερα.