Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/10

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά κυρίως ως μόνιμος κάτοικος του Πειραιά, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία του Εμπορικού Συλλόγου για την εικόνα που παρουσιάζουν oι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας. Η παντός είδους αυθαίρετη κατάληψη των δημόσιων χώρων, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ζωή των συμπολιτών μας, ενώ έχει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες όσον αφορά την αισθητική της πόλης μας. Παράλληλα, καθιστά τον Πειραιά μας αφιλόξενο για τα ΑΜΕΑ και τις μητέρες με καροτσάκια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σε μεγάλη εκδήλωση ετεροδημοτών Ηπειρωτών μίλησε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Βαγγέλης Αργύρης.

 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΓΓΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ - ΦΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
"ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"
ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

Επίσκεψη στη ΓΣΕΕ πραγματοποίησε σήμερα 26/10/2010 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιάννης Σγουρός, συνοδευόμενος από τους αντι-περιφερειάρχες κ. Παπαντωνίου και κα. Παπαδημητρίου, και συναντήθηκαν με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.
26.10.2010
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε., ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

20-10-2010
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», μετά τη δοξολογία, για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου κα για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, έκανε τις εξής δηλώσεις :

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκδήλωσή της στην Καλλιθέα, θέτει επί τάπητος το θέμα για την “προστασία των ελεύθερων χώρων και το άνοιγμα της πόλης προς τη θάλασσα”.

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε χθες 25/10/2010 το απόγευμα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Αττική Οικολογική Απάντηση»

26/10/10

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε χθες 25/10/2010 το απόγευμα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Αττική Οικολογική Απάντηση» Κωνσταντίνος Λάσκαρης κατά παντός υπευθύνου για εκτεταμένη τσιμεντόστρωση χώρου πρασίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.