Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/10/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.


Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» για το ντιμπέιτ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην ΕΤ3:

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» την Τετάρτη 20/10 και ώρα 10:30 π.μ. θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του Δήμου Καλυβίων, των Κοινοτήτων Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας καθώς και φορέων, συλλόγων και κατοίκων της περιοχής, με αίτημα την στελέχωση του Κέντρου Υγείας με όλες τις απαραίτητες ειδικότητες και τη λειτουργία του σε 24ωρη βάση, έξω από το Κέντρο Υγείας (Λεωφόρος Καλυβίων).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10 - 10:30π.μ.

Την Παρασκευή 22-10-2010, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 15 και θα χαρούμε να σας δούμε στην εκδήλωση η οποία θα ξεκινήσει στις 21.00 μμ.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.