Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/11/10

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΙ & ΓΑΡΔΙΚΙ ΣΟΥΛΙΟΥ

Β. ΑΡΓΥΡΗΣ - Προσκλητήριο νίκης απηύθυνε ο Βαγγέλης Αργύρης από τη Θεσπρωτία.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΙ, ΣΑΓΙΑΔΑ, ΑΣΠΡΟΚΛΗΣΙ, ΚΕΣΤΡΙΝΗ & ΓΑΡΔΙΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ







Προσκλητήριο Συμμετοχής και Νίκης απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης από την κεντρική πλατεία των Φιλιατών, όπου μίλησε σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση.

Τον κ. Αργύρη, συνόδευσαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Γρηγόρης Τζιοβάρας και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ".

Ο κ. Αργύρης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, δίνοντας τη νίκη στην παράταξη "Ήπειρος τόπος να ζεις".

"Από την 1η Γενάρη δεν θα υπάρχουν πια δικαιολογίες. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και του αγώνα. Συμμετοχή και Ψήφος για να πάει η Ήπειρος μπροστά. Τα μηνύματα που παίρνουμε από όλη την Ήπειρο, από Θεσπρωτία, Άρτα Πρέβεζα και Γιάννενα είναι μηνύματα της μεγάλης νίκης του συνδυασμού μας. Της νίκης της Ηπείρου και των Ηπειρωτών. Η δικιά σας Νίκη" τόνισε ο κ. Αργύρης.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης, περιόδευσε στην αγορά στο Φιλιάτι, στη Σαγιάδα, στο Ασπροκλήσι και στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας.

Η μεγάλη παρουσία του κόσμου και η θερμή ατμόσφαιρα που επικράτησε σε όλη την περιοδεία, προμήνυσαν την μεγάλη Νίκη της παράταξης την Κυριακή.

Στην Σαγιάδα, Ασπροκλήσι και Κεστρίνη, μια παρακαλάμια περιοχή κύρια αγροτοκτηνοτροφική, ο κ. Αργύρης και το κλιμάκιο της παράταξης, συναντήθηκε με τους κατοίκους, αγρότες, παραγωγούς και ιχθυοκαλλιεργητές, όπου συζήτησε πλατιά και διεξοδικά τα προβλήματα της περιοχής.

" Ο κάμπος του δέλτα Καλαμά στη Θεσπρωτία, είναι ένα διαμάντι παραγωγής όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι δυναμικές δεντροκαλλιέργειες εσπεριδοειδών, το μανταρίνι κλημεντίνη που εδώ είναι η πατρίδα της, η κτηνοτροφική παραγωγή με τον γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Φιλιατών, οι ιχθυοκαλλιέργειες της Σαγιάδας, συνθέτουν ένα διατροφικό περιβάλλον, το οποίο όχι μόνο θα το ενισχύσουμε αλλά θα του δώσουμε ποιοτική ταυτότητα και διαπίστευση μέσα από το ηπειρωτικό καλάθι προϊόντων.

Πήγαμε επί τόπου στις μονάδες, μιλήσαμε με δεκάδες παραγωγούς. Είδαμε στα μάτια τους το νυχθημερόν κόπο τους. Αλλά είδαμε και την πίστη και αισιοδοξία τους ότι τώρα με την δική μας προσπάθεια ως αιρετή περιφερειακή αρχή, ο μόχθος τους θα ανταμειφθεί. Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με την εμπιστοσύνη τους θα τους δικαιώσουμε" τόνισε ο κ. Αργύρης.

Αργά το απόγευμα ο κ. Αργύρης επισκέφθηκε το Γαρδίκι Σουλίου όπου πραγματοποίησε πολιτική ομιλία.

" Πριν από λίγο - επεσήμανε ο κ. Αργύρης στην ομιλία του - περιοδεύσαμε στο Φιλιάτι και τα χωριά του δέλτα Καλαμά. Τώρα βρισκόμαστε σε μια άλλη εξίσου σημαντική και παραγωγική περιοχή της Θεσπρωτίας, στο Γαρδίκι. Εδώ συναντώνται η παραγωγή, η ιστορία, ο μύθος, η παράδοση. Το Γαρδίκι, ο Αχέροντας, το Σούλι και πιο πέρα το Φανάρι, αποτελούν για εμάς παραγωγική δύναμη και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό ιστό. Η ολοκλήρωση των υποδομών, οδικών και αρδευτικών αλλά και η ανάδειξη της ξεχωριστής ταυτότητας και των προϊόντων της περιοχής, δίνουν υπόσταση στο όραμά μας, για μια Ήπειρο αντάξια των πόθων και των προσδοκιών σας. Η υπερήφανη και αλύγιστη Θεσπρωτία, σήμερα από άκρη σε άκρη έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας. Έδωσε το μήνυμα της Νίκης της Κυριακής. Της Νίκης του Ηπειρωτικού λαού" τόνισε ο κ. Αργύρης.