Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/2/19

Γ. Πρωτούλης: Νίκη και ελπίδα για τον λαό η ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών δημάρχων, δημοτικών και περιφ.συμβούλων

Γ. Πρωτούλης: Νίκη και ελπίδα για τον λαό η ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών δημάρχων, δημοτικών και περιφ.συμβούλων

Η σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα με μετεγγραφές, συναλλαγές, εκβιασμούς αλλαγή θέσεων σαν τα πουκάμισα, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε κόμματα και πολιτικές δυνάμεις καθώς όλοι συμφωνούν στο κύριο ότι, δηλαδή, πρέπει να ματώνει ο ελληνικός λαός για να επιτυγχάνονται τα περιβόητα πλεονάσματα αλλά και να προωθούνται οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στην περιοχή, με πρόσφατο παράδειγμα τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε σημερινή συνέντευξή του στη ΕΡΤ 1.
«Έχει έρθει η ώρα οι εργαζόμενοι να σκεφτούν σοβαρά και να κάνουν την πραγματική διαφορά, στηρίζοντας το ΚΚΕ τη μόνη πολιτική δύναμη που στηρίζει τον αγώνα τους και τα συμφέροντά τους» υπογράμμισε.
Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών υπενθύμισε ότι το για το ΚΚΕ από το 1992, το κύριο δεν ήταν το ονοματολογικό.