Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/11/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 3 Νοεμβρίου 2010




Το έργο και τη συμβολή της ισραηλιτικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης στην ανάδειξη της πόλης τα προηγούμενα χρόνια, εξήρε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία μιας από τις πιο γνωστές κοινότητες της πόλης.

Στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης» με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της κοινότητας, Δαυίδ Σαλτιέλ, αλλά και τον ταμία, Πίγχας Παρέντε, καθώς και το διευθυντή της κοινότητας, Σαμουήλ Ιωσαφάτ, επεσήμανε τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, με τη δημιουργία της αιρετής περιφέρειας. Όπως επισημάνθηκε από το Μάρκο Μπόλαρη στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, η ισραηλιτική κοινότητα πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τη νέα πρωτοποριακή προσπάθεια, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Τα μέλη της κοινότητας από την πλευρά τους, έδειξαν να είναι πολύ καλά ενημερωμένα για το νέο θεσμό, ενώ εξέφρασαν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του Μάρκου Μπόλαρη. Παράλληλα, εξέφρασαν πως έχουν προσδοκίες για τη θετική επίδραση του θεσμού στην περιοχή, διαβεβαιώνοντας ότι από την πλευρά τους θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου η προσπάθεια αυτή να στεφθεί με επιτυχία.