Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/10

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά κυρίως ως μόνιμος κάτοικος του Πειραιά, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία του Εμπορικού Συλλόγου για την εικόνα που παρουσιάζουν oι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας. Η παντός είδους αυθαίρετη κατάληψη των δημόσιων χώρων, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ζωή των συμπολιτών μας, ενώ έχει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες όσον αφορά την αισθητική της πόλης μας. Παράλληλα, καθιστά τον Πειραιά μας αφιλόξενο για τα ΑΜΕΑ και τις μητέρες με καροτσάκια.


Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύομαι πως με την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα προχωρήσουμε -λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν μας τις ανάγκες των καταστηματαρχών- σε σειρά συγκεκριμένων δράσεων, ώστε να ανασάνει και πάλι η πόλη μας και να είναι όλοι οι Πειραιώτες περήφανοι γι' αυτή».