Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/10

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΓΓΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ - ΦΡΑΓΜΑΤΑ

Ο Συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Π. Ψωμιάδης», παρουσιάζει συνοπτικά το έργο της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:



Στηρίξαμε την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη παραγωγή στην Ελλάδα. Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, με εύφορη γη, ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και κατοίκους που γνωρίζουν και μπορούν να παράγουν ποιοτικά προϊόντα. Τα έργα είναι η έμπρακτη στήριξη στον αγώνα και το εισόδημα των αγροτών.



? Ολοκληρώσαμε ή κατασκευάζουμε, 28 έργα αγροτικής οδοποιίας σε αγροτικές περιοχές 12 Δήμων (5,2 εκ €), 9 αρδευτικά έργα σε 4 δήμους (1,6 εκ €) και 11 έργα σε μικρά φράγματα των ορεινών δήμων (1,8 εκ €), 96 έργα αποκατάστασης λόγω θεομηνιών και αντιπλημμυρικής προστασίας κόστους 33 εκ. € με κυριότερα στους Δήμους Απολλωνίας, Καλλινδοίων, Θερμαϊκού, Μηχανιώνας, Κορώνειας, Λαγκαδά, Αρέθουσας, Βασιλικών κλπ.

? Σε εξέλιξη βρίσκονται 13 αντιπλημμυρικά έργα: Κατασκευή και βελτίωση 11 γεφυρών (6 εκ €) στον Αξιό, στην Χρυσαυγή-Λαγκαδά, στο Πολυδένδρι - Σοχός, στο Εξαμίλι - Άσσηρος, στα Κύμινα -Χαλάστρα, στο Σχολάρι - Γερακαρού κ.ά.

? Γεμίσαμε τη λίμνη Κορώνεια με νερό με το έργο της ενωτικής τάφρου, προϋπολογισμού 5.8 εκ. €, που είναι ταυτόχρονα περιβαλλοντικό αρδευτικό και αντιπλημμυρικό και περιλαμβάνει, τον καθαρισμό της σε μήκος 4.000μ, την κατασκευή δύο φραγμάτων και τριών γεφυρών μήκους 23μ, 11μ και 36μ αντίστοιχα.

? Για την αντιπλημμυρική προστασία των πολύπαθων περιοχών της επαρχίας Λαγκαδά, του κάμπου του Αξιού και της Ανατολικής περιοχής του Θερμαϊκού, μπήκαμε έγκαιρα και στην κυριολεξία «μέσα» στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και πραγματοποιήσαμε ένα σοβαρότατο και τεράστιο έργο για τις δυνάμεις μας.