Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

20-10-2010
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος του Συνδυασμού «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», μετά τη δοξολογία, για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου κα για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, έκανε τις εξής δηλώσεις :




Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, της απελευθέρωσης της πόλης από τους τούρκους, είναι επίκαιρο για δύο λόγους.
Πρώτος λόγος, η επεκτατική διάθεση των τούρκων να διεκδικούν το Αιγαίο και τη Θράκη και ο δεύτερος η αλυτρωτική διάθεση των Σκοπιανών να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, το οποίο δυστυχώς, τα κόμματα το παραχώρησαν.
Ο αγώνας για τη Μακεδονία συνεχίζεται, λόγω των συνεχών λαθών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Το μήνυμα που δεν τολμούν οι άλλοι να πουν είναι: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.


Για τη δήλωση Μπουτάρη ότι ο «Παναγιότατος Άνθιμος μου θυμίζει μουτζαχετίν»

Ο κ Μπουτάρης επιβεβαιώνει το ρητό, ότι το μόνο πράγμα που δε νικιέται, είναι η ανοησία. Καθημερινά αντί να ασχοληθεί με την υποψηφιότητά του «ανοητολογεί». Στο τέλος θα καθιερωθεί, στο λεξικό των συνωνύμων, στη λέξη ανοησία «Μπουτάρειος ρήση»!
Του υπενθυμίζουμε ότι οι ύβρεις εναντίον των μουλάδων ή των μουτζαχετίν (δυστυχώς για τα ανθρώπινα δικαιώματα) σημαίνει θάνατο. Άρα ανόητη η σύγκριση!
Δυστυχώς η ανοησία ορισμένων είναι ανίκητη, αφού ενώ υβρίζει τον Παναγιότατο Άνθιμο, σήμερα βρισκόταν στον Αγ. Δημήτριο (μπροστά μπροστά να τον βλέπουν και οι κάμερες) στη λειτουργία που έγινε από τον Παναγιότατο Άνθιμο. Τι να πει κανείς; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!