Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/10/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
"ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"
ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ






Επίσκεψη στο Θεσπρωτικό πραγματοποίησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αρβανίτης του συνδυασμού ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ του Βαγγέλη Αργύρη μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους .

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αρβανίτης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο γιατρό κο Νάστα καθώς και λοιπούς γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου, όπου διαπίστωσε την πολύ καλή οργάνωση και λειτουργία του και την άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Επίσης επισκέφθηκε το δημαρχείο του δήμου Θεσπρωτικού και το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε ενημέρωση από τον προϊστάμενο και τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Τέλος το κλιμάκιο του συνδυασμού επισκέφθηκε την έδρα του αγροτικού γυναικείου συνεταιρισμού Θεσπρωτικού, η μικρή ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙΟΥ. Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με την πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε για την πορεία και τις προοπτικές του συνεταιρισμού.

Ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος ως Διευθυντής της ΕΤΑΝΑΜ είχε πρωτοστατήσει στο στήσιμο του συνεταιρισμού και τη χρηματοδότηση του από το πρόγραμμα LEADER, αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει ο συνδυασμός ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ στη δημιουργία μικρών επιχειρήσεων στον αγροτικό χώρο, που μπορούν να δημιουργήσουν συμπληρωματικά εισοδήματα για τις αγροτικές οικογένειες. Επίσης τόνισε ότι τα προϊόντα του γυναικείου συνεταιρισμού έχουν πείσει για την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους και επομένως μπορούν επάξια να διεκδικήσουν τη θέση που τους ανήκει στο Ηπειρώτικο καλάθι προϊόντων, το οποίο αποτελεί μια από τις σημαντικές επιδιώξεις της αιρετής Περιφέρειας, όπως έχει ήδη διατυπώσει ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Αργύρης.