Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/9/10

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης παρέστη σήμερα στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στο 21ο και το 165ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην περιοχή των Πατησίων.




Μετά το πέρας της τελετής, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στα παιδιά καλή δύναμη και υγεία, και, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ να ξέρετε πως είμαστε μία οικογένεια. Εσείς είστε τα παιδιά μας, και όλοι μαζί θα πάμε μπροστά».



Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης προέτρεψε τους μαθητές και τις μαθήτριες να αγαπάνε και να σέβονται τους γονείς και τους δασκάλους τους, και ζήτησε από τα μεγαλύτερα παιδιά να προσέχουν τα «πρωτάκια» της φετινής χρονιάς.



Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου, ο Νικήτας Κακλαμάνης επεσήμανε ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον φτωχό και ανήμπορο συνάνθρωπό μας, και τόνισε τον σημαντικό κοινωνικό έργο, που επιτελεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.



Στη συνέχεια, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μοίρασαν στους μαθητές δώρα, προσφορά του Δήμου Αθηναίων για όλα τα παιδιά του σχολικού συγκροτήματος.



Στη τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης και ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος της Διεύθυνσης Σχολικής Μέριμνας Χρήστος Τεντόμας.