Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/9/10

Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

 Αθήνα 13/9/10
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Νικήτα Κακλαμάνη, συναντήθηκε σήμερα με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κα Α. Παπαρήγα, στα γραφεία του κόμματος.



Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών της ΚΕΔΚΕ με τους αρχηγούς των κομμάτων, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενημέρωσαν για τις απόψεις και τις προτάσεις της ΚΕΔΚΕ για τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα των Δήμων, τις προβλέψεις του νέου Μνημονίου για εξοικονομήσεις ύψους 3 δις ευρώ για την τριετία 2011-13 από τον περιορισμό των μεταβιβάσεων πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την πορεία του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» και την ανάγκη εξασφάλισης της οικονομικής υποστήριξης του Καλλικράτη, από την 1η Ιανουαρίου 2011. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ ζήτησαν επίσης από την γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα, το ΚΚΕ να αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης των οικονομικών αιτημάτων της Αυτοδιοίκησης.