Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/9/10

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ





Με στοιχεία από την κυκλοφοριακή μελέτη θα δοθούν αποτελεσματικές και δίκαιες λύσεις στο θέμα του καθορισμού των οδών όπου γίνεται η λαϊκή αγορά.



Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των έργων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου θα αντιμετωπιστεί το αίτημα κατοίκων των Αγίων Αναργύρων για αλλαγή των οδών όπου γίνεται κάθε Τετάρτη η λαϊκή αγορά του κέντρου της πόλης.

Η απόφαση αυτή του Δήμου είναι εύλογη, αφού όσο διαρκούν τα έργα, ισχύουν οι ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δεν έχει πάρει το κέντρο της πόλης την οριστική του μορφή, κάθε απόφαση για τη μετακίνηση της λαϊκής θα ήταν βεβιασμένη.

Με την αποτύπωση της νέας κυκλοφοριακής πραγματικότητας στην πόλη, των νέων αναγκών και δυνατοτήτων, θα δοθεί η καλύτερη λύση, ώστε η επιβάρυνση που αντικειμενικά δημιουργείται από τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς να είναι κατά το δυνατόν μικρότερη αλλά και να μοιράζεται δίκαια μεταξύ των κατοίκων.

Άλλωστε με τη νέα χρονιά και την έναρξη ισχύος του «Καλλικράτη», η αρμοδιότητα για τους δρόμους λειτουργίας των λαϊκών αγορών περνάει εξ ολοκλήρου στους Δήμους, οπότε θα είναι πιο εύκολη η λύση των όποιων προβλημάτων.