Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/9/18

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.


Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Θα παραστεί στο 3ο Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η ΠΙΝ




Στη Κεφαλονιά θα μεταβεί σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να παραστεί στη διεξαγωγή του «Πανιόνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης». 
Το Πανιόνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου  των μικτών ομάδων νέων από τις ΕΠΣ των νησιών του Ιονίου, ξεκινά σήμερα το απόγευμα, ενώ διεξάγεται, για τρίτη συνεχή χρονιά, με τη συνεργασία των ΕΠΣ, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς- Ιθάκης,  Πρέβεζας- Λευκάδας και Ζακύνθου.
Μετά την πρώτη του διεξαγωγή στην Κέρκυρα, πέρυσι το Πανιόνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου διεξήχθη στη Λευκάδα , ενώ φέτος φιλοξενείται σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Η αυλαία του διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά θα ανοίξει σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο «Αγ. Αντωνίου» Ληξουρίου Κεφαλονιάς και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, στο δημοτικό γήπεδο στο Βαθύ της Ιθάκης όπου θα δώσει το παρόν και ο Περιφερειάρχης.