Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/9/16

Ξεκίνησαν στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Χαλκίδεια 2016»

Ξεκίνησαν στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Χαλκίδεια 2016»
στη μνήμη του συνδημότη μας, αγωνιστή της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ειρήνης, Γιάννη Χαλκίδη. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Γιάννη Χαλκίδη. Ακολούθησε ομιλία του Δημοτικού Συμβούλου και εντεταλμένου σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλου Κεσόγλου.
Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 σας προσκαλούμε όλους στο πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου» να διασκεδάσουμε και να παρακολουθήσουμε διαφορετικά είδη χορού, από την σχολή χορού DANCEMANIA της κ. Ανδρομάχης Γκόρη. Η βραδιά θα κλείσει με μια αναδρομή στα παλιά καλά λαϊκά τραγούδια από τον κ. Γιώργο Γιανουχαϊλίδη (Γούλη) και την παρέα του.

Είσοδος Ελεύθερη.
Προαιρετική προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει συνδημότες μας που έχουν ανάγκη και νοσηλευόμενους σε ιδρύματα.