Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/10/10

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2010

"Η κυβέρνηση αντί για λύσεις, μοιράζει λουκέτα στον Εμπορικό κόσμο!" τόνισε δεικτικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, συνομιλώντας χθες το απόγευμα με εμπόρους και επιχειρηματίες της Πάτρας και του Πύργου.


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα" περιόδευσε στο ιστορικό κέντρο των δύο πόλεων και αντάλλαξε απόψεις με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, διαπιστώνοντας την δεινή θέση που βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος της Περιφέρειας.

"Η Κυβέρνηση στέγνωσε την αγορά με τα λαθεμένα μέτρα και τις φοροεισπρακτικές επιδρομές της στην ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, δίνοντας την χαριστική βολή στους εμπόρους και κατά συνέπεια και στους εργαζόμενους στα καταστήματα", είπε ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, για να προσθέσει:

"Ο θάνατος του εμποράκου παίζεται πλέον από τον θίασο της Κυβέρνησης σε κάθε γειτονιά των τριών νομών της Περιφέρειας, μόνο που δεν κόβει …εισιτήρια!

Ειδικότερα για την Αχαΐα, τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο νομός κατέχει πρωτιά στα λουκέτα, ενώ στον αντίποδα κατέχει το αρνητικό ρεκόρ με τις λιγότερες νέες επιχειρήσεις που ανοίγουν στη χώρα. Και όλα αυτά στην Δυτική Ελλάδα, που με ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων, έχει καταντήσει η φτωχότερη Περιφέρεια ολόκληρης της χώρας".

Ο επικεφαλής της "Ελπίδας για την Δυτική Ελλάδα" σημείωσε ότι ο Συνδυασμός του τάσσεται απαρέγκλιτα υπέρ της έμπρακτης στήριξης της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς όπως είπε: "αποτελούν το εφαλτήριο για την οικονομική ανασύνταξη της Περιφέρειας και απαραίτητο εργαλείο για την μείωση της ανεργίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι τρεις νομοί Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Δεσμεύομαι ότι οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα προστατευτούν αύριο από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση χωρίς διακρίσεις" είπε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, ενώ για την ανάκαμψη της αγοράς ξεκαθάρισε ότι είναι απαραίτητο επιτέλους να αρθούν τα πολλαπλά εμπόδια που ορθώνει το ίδιο το Κράτος για την επιχειρηματικότητα και να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις στην Περιφέρεια.