Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/9/10

Το «νεανικό αίμα» του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων κερνά καφέ και συζητά με τους νέους

Ο Στέλιος Παπαθεμελής και το «νεανικό αίμα» του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων, συζητούν με τη νεολαία της Θεσσαλονίκης και συνδιαμορφώνουν από κοινού τις θέσεις του συνδυασμού για τη «νέα Θεσσαλονίκη».



Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο καφέ «Ζώγια» (Κομνηνών 18, στον όροφο, τηλ. 2310- 262443), οι νέοι σε ηλικία υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, κερνούν καφέ και ακούν ιδέες και προτάσεις, σε μια φιλική συνάντηση χωρίς «πρωτόκολλο».

Είναι το «εναρκτήριο λάκτισμα» μιας μόνιμης επικοινωνίας του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων με τη νεολαία, που θα συνεχίζεται καθημερινά μέσα και από το blog του συνδυασμού www.dimkinthess.wordpress.com το οποίο μπορεί να επισκέπτεται οποιοσδήποτε πολίτης οποιασδήποτε ηλικίας και να καταθέτει τα σχόλια και τους προβληματισμούς του.

Οι υποψήφιοι

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή 15 νέων κάτω των 35 ετών ως υποψηφίων Συμβούλων με το ψηφοδέλτιο του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων. Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό στίβο και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, που εμπλουτίζουν με τα όνειρα, το σφρίγος και το δυναμισμό τους τη λίστα του συνδυασμού.

«Επιλέξαμε να ανακοινώσουμε αρχικά ένα πρώτο κατάλογο που συγκροτούν οι νεολαίοι του συνδυασμού μας, γιατί η νέα γενιά θα είναι αυτή που κυρίως θα οικοδομήσει και θα ζήσει στη Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε», τονίζει σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής. «Η ορμή τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς στο δύσκολο, αλλά ωραίο προεκλογικό αγώνα που ξεκινήσαμε», συμπληρώνει.









Οι νεολαίοι του Υπερκομματικού δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων



Αλεξάνδρα Αλεξάνδρου, φιλόλογος

Αριστέα Βραζιώτη, αισθητικός

Κυριακή Γανίτη, γραμματέας

Χρήστος Γκρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Αθανάσιος Γραμμένος, δημοσιογράφος

Αθανάσιος Μαλτάς, υπάλληλος ΟΑΣΘ

Βασίλειος Μπίμπας, Τελειόφοιτος Σχολής Ναυτικών Δοκίμων



Θάλεια Νικολαΐδου, τοπογράφος μηχανικός

Ανδρέας Ορφανουδάκης, θερμοϋδραυλικός

Πηνελόπη Ρεκάρη, χημικός

Χαράλαμπος Τομπουλίδης, λογιστής

Αικατερίνη Τσορμπατζόγλου, γραφίστρια

Αναστασία Χατζημιχαηλίδου, έμπορος.

Άρτεμις Κέρμου, διοικητική γραμματέας

Νεκταρία Στεργιαννή, νοσηλεύτρια