Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8/9/10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με την οποία τον προσκαλεί να επισκεφθεί τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ή το περίπτερό της στη Διεθνή Έκθεση εν όψει της επικείμενης επίσκεψής του στη ΔΕΘ.


«Όπως γνωρίζετε, ο νομός μας αντιμετωπίζει σημαντικά διαχρονικά προβλήματα καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από την πολιτεία για την αντιπλημμυρική προστασία, την πυροπροστασία, τη σχολική στέγη», τονίζει ο Νομάρχης. «Είμαι βέβαιος ότι η αποδοχή της πρόσκλησής μας θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην ευρύτερη δυνατή συναίνεση και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του νομού μας», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:



«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,



Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη για την 75η ΔΕΘ, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε με το επιτελείο σας τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ή το περίπτερό της στη Διεθνή Έκθεση, προκειμένου να ενημερωθείτε από κοντά για το έργο μας, καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα-αιτήματα της Θεσσαλονίκης.

Θεωρώ ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε, η συνεργασία κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης είναι απολύτως απαραίτητη ώστε να πετύχουμε να υπάρξουν οι μικρότερες κατά το δυνατόν επιπτώσεις στην κοινωνία.

Όπως γνωρίζετε, ο νομός μας αντιμετωπίζει σημαντικά διαχρονικά προβλήματα καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από την πολιτεία για την αντιπλημμυρική προστασία, την πυροπροστασία, τη σχολική στέγη.

Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι η αποδοχή της πρόσκλησής μας θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην ευρύτερη δυνατή συναίνεση και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του νομού μας.



Με εκτίμηση,



Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»




Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του VOULI.NET | Αίτηση Συνδρομητή