Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/9/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ –ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης –ΛΑ.Ο.Σ.

28/09/2010
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Καθαρά Χέρια –Καθαρές Ιδέες» Κυριάκος Βελόπουλος για την κόντρα Ψωμιάδη –Τρεμόπουλου, δήλωσε:


Παρακολουθώντας την αντιπαράθεση σε επίπεδο σκανδαλολογίας και «ρεμούλας», αποδεικνύεται αναγκαία η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια – Καθαρές Ιδέες». Δυστυχώς όταν οι ποινικές ευθύνες εμπλέκονται με τις πολιτικές και τους πολιτικούς στην προεκλογική περίοδο, η μόνη διέξοδος είναι το νέο, το διαφορετικό . Είναι οι προτάσεις για να βγει η Κεντρική Μακεδονία από τη δίνη της σήψης και του περιθωρίου, που την οδήγησαν οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Λυπάμαι, γιατί κάποιοι κύριοι έχουν αναγάγει την προσωπική κόντρα σε βεντέτα και αντί να βοηθούν τη Μακεδονία, τη βουλιάζουν ακόμα περισσότερο στην απαξία. Απλά λυπάμαι.
Το Γραφείο Τύπου