Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/9/10

Επαφές υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, στη Βέροια

Με τη δήμαρχο Βεροίας κ. Χαρούλα Ουσολτζόγλου - Γεωργιάδη, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κ. Μάρκος Μπόλαρης και συζήτησαν για θέματα εργαζομένων στον δήμο, για θέματα υγείας που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και για δράσεις υποστήριξης ανέργων.


Νωρίτερα ο κ. Μπόλαρης , επισκέφτηκε τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βέροιας όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής αξιωματικούς , για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών.

Στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, στην πόλη της Βέροιας, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου της πόλης, κ. Νίκο Χατζηδημητρίου και ενημερώθηκε για διοικητικά και υλικοτεχνικά προβλήματα, για τα προβλήματα με τις εφημερίες, αλλά και για την ανάγκη της κτιριακής επέκτασης.