Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/9/19

Πρωτοβουλίες Γ. Πατούλη για την μεταφορά των μαθητών

Πρωτοβουλίες Γ. Πατούλη για την μεταφορά των μαθητών


Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών στην Αττική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία επισημαίνονται οι πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, οι νομοθετικές παρεμβάσεις και η στενή συνεργασία της Οικονομικής Επιτροπής, του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα και των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συντριπτική πλειονότητα των αποφάσεων για την ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης στο 100% του συνόλου των 1090 δρομολογίων τα οποία πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής για τη μεταφορά 23.380 μαθητών, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Προστίθεται, δε, ότι «με αφορμή τη σχετική διαδικασία ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι τα ζητήματα που αφορούν στην μεταφορά και ασφάλεια των μαθητών αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για τον ίδιο προσωπικά και για την Περιφέρεια Αττικής».
«Έχω ζητήσει από όλους τους συνεργάτες μου Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας να συντονιστούν προκειμένου να εξαλειφθεί και το τελευταίο τυχόν πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στη μεταφορά των μαθητών. Η ασφάλεια και η απρόσκοπτη μετακίνηση των μαθητών αποτελούν ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για την Περιφέρεια Αττικής. Με πρωτοβουλίες που αναλάβαμε προχώρησε η κατάρτιση νομοθετικής ρύθμισης (Ν.3625/2019) σύμφωνα με την οποία επιλύονται μια σειρά από ζητήματα που προέκυπταν στη διαδικασία ανάθεσης μεταφοράς», δήλωσε ο κ. Πατούλης.