Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/4/19

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ


Ο Δήμος Νισύρου και η εταιρία ΛΑΒΑ Α.Ε  δώρισαν σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για να το χρησιμοποιούν στα μαθήματά τους και τις άλλες δραστηριότητές τους,  θεωρώντας την εκπαίδευση ως το σημαντικότερο εφόδιο για το μέλλον τους.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του  Γυμνασίου –Λυκείου παρουσία όλων των μαθητών και καθηγητών μίλησαν ο Διευθυντής του Σχολείου κος Ιωάννης Κουλάκης, ο Δήμαρχος Νισύρου κος Χριστοφής Κορωναίος και ο Διευθυντής του λατομείου στο Γυαλί της ΛΑΒΑ Α.Ε, κος Νίκος Τασσόπουλος, και αναφέρθηκαν στην σπουδαία σημασία της χρήσης της τεχνολογίας για την μόρφωση των νέων. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα  Κώνστα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα  αυτής της δωρεάς.
Ο Δήμος Νισύρου και η εταιρία ΛΑΒΑ Α.Ε έχουν αρμονική συνεργασία. Η σύμπραξη του Δήμου και της εταιρίας ΛΑΒΑ Α.Ε  μέσα από δράσεις Εταιρικής Προσφοράς αποτελεί εγγύηηση για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων και για τη χάραξη προοπτικής για το μέλλον.