Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/2/18

Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον δήμο Αγ. Βαρβάρας από την Περιφέρεια Αττικής


Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον δήμο Αγ. Βαρβάρας από την Περιφέρεια Αττικής


Τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, δρομολόγησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.
Το έργο, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιηθούν παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους στο Ο.Τ. 668 και Ο.Τ. 669, εμβαδού 562 τ.μ. και 883 τ.μ. αντίστοιχα, καθώς και στο οδόστρωμα τμήματος της οδού Ρήγα Φεραίου μεταξύ των δύο κοινόχρηστων χώρων ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίησή τους, με παράλληλη διαμόρφωση των πεζοδρομίων γύρω από αυτούς για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των ατόμων με αναπηρία.
Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει: καθαιρέσεις, εκσκαφές, υποβάσεις, επιστρώσεις με κυβόλιθους, τσιμεντόπλακες και πλάκες όδευσης τυφλών, κατασκευή οδεύσεων τυφλών και ραμπών ΑμεΑ, αστικό εξοπλισμό, ηλεκτροφωτισμό, άρδευση, φυτεύσεις, τοποθέτηση οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου.