Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1/3/18

Πρόσκληση σε ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα την Ανάπτυξη των Υδρογονανθράκων στην Ήπειρο

Πρόσκληση σε ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα την Ανάπτυξη των Υδρογονανθράκων στην Ήπειρο


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργανώνει Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη των υδρογονανθράκων στην Ήπειρο.
Αφορμή για την εκδήλωση αποτελεί το πρόγραμμα σεισμικών ερευνών απόκτησης δεδομένων για υδρογονάνθρακες στην περιοχή της Ηπείρου, από την εταιρεία “Repsol”,στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει συνάψει με το Ελληνικό Δημόσιο και η ανάγκη για έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών τόσο για την συγκεκριμένη έρευνα όσο και συνολικά για το έργο της ανάπτυξης των υδρογονανθράκων στην περιοχή.
Στην εκδήλωση εκπρόσωποι των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και επιστημονικών φορέων, θα ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο, τους δημότες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο μέσω εισηγήσεων αλλά και απαντώντας σε ερωτήματα που θα τεθούν, για το σχεδιασμό, τα τεχνικά ζητήματα, την οικονομική διάσταση του έργου της ανάπτυξης των υδρογονανθράκων καθώς και τα περιβαλλοντικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό.
Η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 ώρα 18:00 στο πνευματικό κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας