Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/5/14

Σήμερα στις 19:00 η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά”





Σήμερα στις 19:00 η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά”
Σήμερα, Τρίτη 13/05 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο SAVOY θα πραγματοποιηθεί η πλήρης παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά" όπως αυτό κατατέθηκε και εγκρίθηκε.



Το ψηφοδέλτιο του Πειραιά - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Πειραιώτες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.

Κεντρικοί ομιλητές: Νίκος Κούζηλος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας

Τρίτη 13/05 ώρα 19:00 Ξενοδοχείο SAVOY. Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aurio-stis-1900-h-parousiash-tou-pshfodeltiou-ths-ellhnikhs-aughs-gia-ton-p#ixzz31arKTCeD