Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/4/14

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ «ΜΑΡΙΔΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ»



Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, θα επισκεφτεί και πάλι την Δράμα την Πέμπτη (10.04.2014).

Στο πρόγραμμά του προβλέπεται επίσκεψη στις 10.00 στη λαϊκή αγορά για να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές, όπως έκανε μέχρι πολύ πρόσφατα ως δημοσιογράφος με το μικρόφωνο και την κάμερα.

Το ίδιο θα κάνει μετά και στην εμπορική αγορά της πόλης.

Θα τον συνοδεύουν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, η Εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Βίκυ Μουντζούρη (Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καβάλας), οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Δράμας με επικεφαλής την Δέσποινα Βατσαλίδου.

Στις 14.00 θα προεδρεύσει σύσκεψης στα γραφεία του Κινήματος, όπου θα έχει και ξεχωριστές επαφές με υποψηφίους συμβούλους, πριν αναχωρήσει για το Δοξάτο.

Σύσκεψη θα πραγματοποιήσει στις 16.00 και στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Καβάλας με θέμα την στρατηγική και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα για σημαντικές κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις την Παρασκευή, που σχετίζονται με την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.

Σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τέρενς Κουίκ, δήλωσε:

«Αρνούμαι τη λογική του νομού «καρχαρία» που τρώει τα πάντα και του νομού «μαρίδα», που τον καταπίνουν όλοι. Στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που κατεβαίνω ως υποψήφιος, όλοι οι νομοί στους αναπτυξιακούς υπολογισμούς μου θα είναι απόλυτα ίσοι.

Και κυρίως για το νομό Δράμας, δεν θα επιτρέψω τη λογική της «Μαρίδας». Παρακαλώ να ανατρέξετε και στη σημερινή ομιλία μου στη Βουλή. Έχω βγάλει σχετικό Δελτίο Τύπου».