Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/4/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Λεόντειος σύμβαση Καμίνη στην Καθαριότητα

Κατακυρώθηκε από το Δήμο η λεόντειος σύμβαση 23.688.347€ του δήμου, που αφορά τη συντήρηση και επισκευή 316 απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων για διάστημα 36 μηνών, η οποία ανοίγει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας. 

Γίνεται πλέον αντιληπτό στην πράξη, το τι αντιλαμβάνεται ο κ. Καμίνης ως οικονομικό συμμάζεμα του δήμου και προς όφελος τίνος. Το παράδειγμα της συντήρησης οκτώ φορτηγών βυτίων με κόστος 101.410 € για το καθένα σε διάστημα τριών ετών, ενώ η τιμή αγοράς του ενός οχήματος είναι 82.000€, τεκμηριώνει ότι η σύμβαση είναι επαχθής για το δήμο και εξαιρετικά κερδοφόρα για τον ανάδοχο.

Μ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι, όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τυχαία δεν ήταν η απαξίωση από τη δημοτική αρχή της οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού του δήμου.