Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/3/11

Τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, με επικεφαλής το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Νικόλαο Σερέτη, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης στις 11.30 το πρωί, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

22/3/2011
Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ





Τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, με επικεφαλής το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Νικόλαο Σερέτη, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης στις 11.30 το πρωί, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Επιθεωρητής Κεντρικής Μακεδονίας υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης υποστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος.

Στην ημίωρη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος (αυξημένη εγκληματικότητα στις πόλεις, κυκλοφοριακό, αστυνομικός της γειτονιάς). «Η Ελληνική Αστυνομία δικαιούται σεβασμό, δεν είναι το μαύρο πρόβατο της κοινωνίας. Είναι αδέλφια μας, είναι δικοί μας άνθρωποι, που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά μια νέου τύπου εγκληματικότητα, με παρωχημένο, δυστυχώς, εξοπλισμό. Οι αστυνομικοί δεν είναι απλοί υπάλληλοι, αλλά λειτουργοί για την κοινωνία», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Π. Ψωμιάδης, που ευχαρίστησε τους επιτελείς της Αστυνομίας για την πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια.

Από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πολύ καλή συνεργασία και τόνισε ότι η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Μακεδονία «θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας».